Tesla Sistemi d.o.o.

Tesla Sistemi d.o.o.

    Adresa 1: Milentija Popovića 32a
    Grad: 11070 Beograd
    Država: Srbija


PREDUZEĆE KOJE JE VODEĆI SISTEM INTEGRATOR U SRBIJI

Naša ponuda obuhvata razvoj, projektovanje, montažu, puštanje u rad elektro sistema i održavanje istih sistema u garantnom, a po dogovoru i van garantnog roka.

Preduzeće Tesla sistemi se sastoji od više sektora među kojima je i sektor koji se bavi uvozom i prodajom opreme mnogobrojnih svetskih proizvođača.
Zaokruživši kompletnu celinu, od uvoza opreme, preko projektovanja do montaže i puštanja sistema u rad sa posedovanjem kompletne infrastrukture da se obave i najzahtevniji poslovi, korisniku pružamo maksimum za njegov uložen novac.
Logo ’’Tesla sistemi’’, kao sinonim za kvalitet i pouzdanost, u Srbiji koristi trenutno preko 30 instalaterskih firmi. Dobro organizovani i obučeni podizvođači širom Srbije spremni su da pruže naše usluge svakom investitoru u najkraćem mogućem vremenskom roku.
Sajt Tesla sistemi je vodeći i najobuhvatniji sajt iz oblasti elektrotehnike na području Srbije. Da bi postojalo mesto za razmenu mišljenja i ideja, uskoro pokrećemo i forum elektrotehnike.

U okviru \"Tesla sistema\" nemamo projektantsku ekipu. Za sada je saradnja u oblasti projektovanja ostvarena sa projektantima iz Energomontaže i Energoprojekta.

Poštujući i primenjujući savremene načine poslovanja Tesla sistemi su postigli vrlo značajne reference. Plan daljeg razvoja vidimo u proširenju tržišta na oblast Rusije.